فراخوان دعوت به مشارکت در نمایشگاه جانبی اولین کنفرانس بین المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده

ارسال شده در تاریخ :

نمایشگاه‌های جانبی کنفرانس­ ها همواره بستر و فرصتی مناسب برای تعامل بیش‌ از پیش دانشگاه و صنعت بوده است. دانشگاه خلیج فارس در اولین کنفرانس بین المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده، بستر لازم برای پژوهشگران و متخصصین صنعت را فراهم نموده­ است و از فعالان و علاقمندان در صنایع مرتبط جهت مشارکت و همکاری در برپایی نمایشگاه جانبی اولین کنفرانس بین المللی دوسالانه هوش مصنوعی و علوم داده دعوت بعمل می ­آورد.

شرکت­ ها و صنایع مختلف با حضور در این نمایشگاه می­توانند از مزایای زیر بهره مند شوند:

• آخرین دستاوردها در زمینه توسعه تولیدات و خدمات خود را در معرض بازدید متخصصان قرار دهند.
  • از امکان تعامل رو در رو با مشتریان­ سازمانی، توزیع­ کنندگان، سایر ذینفعان خود استفاده نمایند.
  • نام و نشان تجاری خود را ترویج کنند.

مقررات و تسهیلات قابل‌ارائه

• اختصاص فضای غرفه بر اساس درخواست کتبی شرکت، در تاریخ 3 الی 4 اردیبهشت 1403 و هم‌زمان با برگزاری کنفرانس خواهد بود.
  • غرفه بندی استاندارد شامل محصور بودن از سه طرف، کتیبه سردر، دو عدد صندلی، یک عدد میز و پریز برق می‌باشد. بدیهی است که در صورت نیاز به تعداد بیشتر میز، هزینه اضافه‌تر دریافت خواهد شد.
  • صدور کارت حضور و پذیرایی برای دو نفر غرفه­ دار در طی برگزاری کنفرانس رایگان خواهد بود.

علاقمندان در صنایع و شرکت­ های مرتبط جهت هماهنگی و دریافت اطلاعات غرفه­ ها می­توانند با دبیرخانه کنفرانس 07731222729  تماس حاصل فرموده و آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم صنعتگران، پژوهشگران و علاقمندان قرار دهند.

جهت تکمیل فرم درخواست مشارکت و رزرو غرفه به سایت کنفرانس ، منوی نمایشگاه مراجعه نمایید.

فایل های مورد نیاز

ISC

Publication Agreement

civilica

Medinformatics

Frontiers in Health Informatics

Journal of Discrete Mathematics and Its Applications

پوستر همایش

فضای مجازی کنفرانس

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)